Kada atsinaujina kasmėnesinis el. parašų krepšelis?

Plano Startui naudotojams:

Kiekvienas plano vartotojas gauna 3 nemokamus parašus kas mėnesį. Parašų atnaujinimo data yra matoma Mark Sign savitarnos sistemoje: Nustatymai ir mokėjimai —> Planai ir mokėjimai.

Mėnesinių parašų atnaujinimo data kiekvienam vartotojui yra skirtinga. Praėjus 30 kalendorinių dienų po vartotojo registracijos, parašų krepšelis yra atnaujinamas. Nemokamo plano Startui naudotojams parašai yra atnaujinami nakties metu, kada sistemos mažiausiai apkrautos.


Planų Profesionalui ir Komandai naudotojams:

El. parašų atnaujinimas šių planų naudotojams taip pat vyksta kas 30 kalendorinių dienų. Skirtingai nei plano Startui vartotojams, parašai atnaujinami kiekvienam individualiai pagal plano prenumeratos datą ir laiką, t .y. skaičiuojamas konkretus paros laikas, kada buvo įsigytas planas ir nuo to momento yra pradedamas skaičiuoti 30-ties kalendorinių dienų laikotarpis.

Svarbu! Nepriklausomai kiek nemokamų el. parašų yra išnaudota per mėnesį, vyksta atnaujinimas. Likę parašai nėra perkeliami į sekančio mėnesio krepšelį.


Trumpai apie skirtumą atnaujinant parašų krepšelį:

Planas Startui - imama tik pirminė vartotojo registracijos data, o atnaujinimai vyksta naktimis kas 30 kalendorinių dienų nuo šios datos.

Planams Profesionalui ir Komandai - imama data ir konkretus pirkimo laikas, atnaujinimas vyksta kas 30 kalendorinių dienų, atsižvelgiant tiek į datą, tiek į laiką. Atnaujinimai vyksta kiekvienam vartotojui individualiai.


Ar gavote atsakymą į savo klausimą? Ačiū už įvertinimą Nepavyko išsaugoti Jūsų įvertinimo