Naudotojų prieigos teisių valdymas

Planuose KOMANDAI ir LANKSTUS paskyros naudotojams galite priskirti skirtingas prieigos teises:

  • Administratorius – turi prieigą prie visų įmonės dokumentų ir dokumentų kategorijų, gali redaguoti informaciją apie įmonę, kurti bei priskirti kategorijas ir turi teisę ištrinti aplinką
  • Vadovas – turi prieigą prie administratoriaus priskirtų dokumentų kategorijų ir juose esančių dokumentų, gali redaguoti informaciją apie įmonę, pridėti naujus vartotojus su darbuotojo arba vadovo teisėmis. Taip pat paskyroje mato dokumentus, kuriuos pats įkėlė ar gavo kvietimą pasirašyti, gali kurti ir priskirti kategorijas.
  • Darbuotojas – turi prieigą prie administratoriaus priskirtų dokumentų kategorijų ir juose esančių dokumentų. Taip pat paskyroje mato dokumentus, kuriuos pats įkėlė ar gavo kvietimą pasirašyti.

Pateikiame žingsnius kaip pridėti naują naudotoją:

  1. Meniu juostoje pasirinkite Nustatymai, nueikite į skiltį Įmonės vartotojai, paspauskite mygtuką Pridėti naują vartotoją.
  2. Atvertame lange galėsite pažymėti, kokias prieigos teises suteiksite darbuotojui. Taip pat galite redaguoti jau pridėtų vartotojų teises paspaudę redagavimo ikonėlę šalia norimo redaguoti naudotojo.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą? Ačiū už įvertinimą Nepavyko išsaugoti Jūsų įvertinimo