Kaip susikurti Mark Sign paskyrą?

  1. Apsilankykite Mark Sign svetainėje bei pasirinkite Pradėti dabar.

  1. Pasirinkite, kokiu būdu norite patvirtinti savo tapatybę: Smart-ID / Mobile-ID / LT ID / ZealiD / USB raktu arba lustine kortele bei suveskite reikiamus duomenis.

  1. Įveskite savo el. pašto adresą ir telefono numerį bei susipažinkite su privatumo politika, naudojimosi sąlygomis ir spauskite Tęsti.

  1. Prašome patvirtinti savo el. pašto adresą spustelint mygtuką Aktyvuoti paskyrą laiške, kurį gausite į praeitame žingsnyje nurodytą el. paštą.

elektroninio pašto patvirtinimas, paskyros aktyvavimas

Jūsų naujai sukurtai paskyrai automatiškai priskirtas nemokamas planas STARTUI. Šis planas pasižymi tik bazinėmis Mark Sign savitarnos platformos funkcijomis. Planai PROFESIONALUI ir KOMANDAI vartotojui siūlo daugiau funkcionalumų, padedančių taupyti laiką ir tapti efektyviems. Kviečiame skaityti daugiau čia


  1. Sukurtą paskyrą galima ir ištrinti. Pasirinkite Nustatymai ir mokėjimai > Planai ir mokėjimai bei Profilio informacijos apačioje spauskite mygtuką Ištrinti paskyrą.

SVARBU. Prieš trinant paskyrą nepamirškite pasitikrinti, ar neturite aktyvių prenumeratų. Jei jas turite, atšaukite -  išvengsite automatinių mokėjimų. Plačiau apie tai, kaip tai padaryti, skaitykite čia: https://pagalba.marksign.lt/article/85-kaip-atsaukti-plana


Su planu KOMANDAI:

  • Dalinkitės dokumentais komandoje; 
  • Suskirstykite visus įmonės dokumentus į kategorijas; 
  • Priskirkite dokumentams narius ir sekite jų pasirašymo statusą; 
  • Pamatykite dokumentus, kurie laukia jūsų parašo ir juos pasirašykite kvalifikuotu elektroniniu parašu.

Apsilankykite mūsų Youtube kanale ir peržiūrėkite kaip pasirašyti dokumentus kvalifikuotu elektroniniu parašu.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą? Ačiū už įvertinimą Nepavyko išsaugoti Jūsų įvertinimo